APLICA ONLINE – Credit de nevoi personale

24 februarie 2014 | Credit | Fara comentarii | 4.546 vizualizari

Credit de nevoi personale

Credit de nevoi personale – Aplica ONLINE

Aplica ONLINE pentru un credit de nevoi personale

Aplica ONLINE, intrand > AICI <

In cel mai scurt timp dupa ce aplicati online, un consilier specializat va va prelua cererea spre verificare, dupa care veti fi contactat telefonic pentru a confirma cererea si pentru a stabili toate informatiile necesare ca dumneavoastra sa obtineti acest credit de nevoi personale.

Printre primele 5 banci sau institutii financiare nebancare care au oferta relativ buna in ceea ce priveste un credit de nevoi personale se numara:

  • ING Bank (credit de consum)

Aceasta banca ofera un credit de nevoi personale care cuprinde asigurare de viata pentru client. In ceea ce priveste dobanda, aceasta este usor variabila in jurul lui 10%. Spre exemplu, dobanda anuala efectiva (DAE) are o valoare de 10,57% pentru un client care doreste sa imprumute pe o perioada de 5 ani de zile, suma de 10 mii de RON.

  • Banca Comerciala Carpatica (credit de consum fara ipoteca)

Banca Comerciala Romana pune la dispozitia clientilor sai creditul de consum fara ipoteca. Acestia au in vedere o dobanda de aproximativ 13,33% in functie de valoarea imprumutata de client. Aici, spre deosebile de banca anterioara, pentru un imprumut de aceeasi suma si perioada de creditare, DAE este estimata la 14,17%. Totodata, asigurarea de viata este suportata de banca.  • Garanti Bank (credit pentru nevoi personale)

In ceea ce priveste dobanda anuala efectiva la un credit de nevoi personale la Garanti Bank, este una usor diferita fata de anterioara dobanda, si anume 13,62% la un imprumut identic ca perioada a contractului si ca si suma imprumutata de client. Aceasta institutie financiara bancara, ofera pe langa imprumutul de nevoi personale si o asigurare de protectia a venitului, adica, in caz de concediere, banca va asigura o perioada de cateva luni linistita din punct de vedere financiar, pana ce va restabiliti un loc de munca.

  • Banca Comerciala Romana (credit de nevoi personale)

Dobanda averenta acestui credit de nevoi personale este fixa pe parcursul contractului de creditare si poate avea o valoare in intervalul 13,9% si 19,9%. In plus, pentru situatia creditului despre care am discutat la bancile anterioare, adica la un credit in valoare de 10 mii de RON contractati pe o perioada de 5 ani, dobanda anuala efectiva este estimata la 14,82%. Spre deosebire de celelalte banci, aceasta aproba imprumutul in maxim 3 zile pornind din ziua in care ati depus cererea.

  • OTP Bank (credit de nevoi personale – creditul de 10)

Poate fi considerat de catre unii chiar numarul 1 in ceea ce priveste un credit de nevoi personale. Datorita faptului ca in 2014, OTP Bank implineste 10 ani, acestia au venit cu o oferta foarte atragatoare. Dobanda perceputa de catre aceasta institutie bancara este de aproximativ 15%. Avantajul oferit de catre aceasta banca este ca imprumutul poate fi facut chiar daca venitul clientului este mic.

Aplica ONLINE pentru un CREDIT DE NEVOI PERSONALE, accesand > ACEST LINK <


Tags: ,

Imprumut Rapid 2014 Credit Nevoi Personale Asigurare Auto Cerere Online