Credit de Nevoi Personale cu Asigurare de Viata si Somaj

20 iunie 2016 | Credit | Fara comentarii | 2.821 vizualizari

Banca Transilvania este una dintre institutiile financiare bancare, care ofera oportunitatea accesarii unui Credit de Nevoi Personale cu Asigurare de Viata si Somaj atat pentru clientii deja existenti, cat si pentru clientii noi, care doresc sa obtina un imprumut avantajos sau o refinantare a creditelor active.

Pentru a trimite un formular in vederea obtinerii unui credit bancar > CLICK AICI <

Un lucru avantajos este faptul ca alfi foarte repede suma pe care poti sa o primesti de la banca, fara sa justifici destinatia banilor. Pe langa aceasta, banca ofera si o asigurare de viata si somaj.

Suma creditului care poate fi obtinut se poate ridica pana la 20.000 de euro (sau echivalentul in RON), iar perioada maxima de creditare poate sa fie de pana la 5 ani de zile. Nu se percepe comision pentru gestiunea creditului (ceea ce inseamna un mic avantaj in portofelul clientului).

Dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare, si reprezinta:  • 9,5%, daca salariul iti este virat direct intr-un cont deschis la BT
  • 10,5%, in cazul in care NU primesti venitul intr-un cont BT

Avand in vedere celelalte costuri despre care trebuie sa stii, acestea sunt: la acordarea imprumutului, se plateste prima de asigurare, care reprezinta 2.8% din valoarea creditului, comision ZERO lei daca primesti salariul intr-un cont BT (sau 200 de lei in caz contrar), comision ZERO lei daca refinantezi alte credite active de consum contractate la o alta institutie financiara bancara, 1% din creditul ramburast anticipat (in cazul in care este mai mult de un an de zile intre data rambursarii si data incetarii contractului) sau 0.5% din creditul rambursat anticipat (in cazul in care perioada de anticipare este mai mica de un an de zile). Pentru mai multe detalii cu privire la costurile unui astfel de Credit de Nevoi Personale cu Asigurare de Viata si Somaj (sau la alte credite din oferta bancii), va rugam sa trimite-ti o cerere online accesand > ACEST LINK < si veti fi contactat telefonic gratuit de catre un consultant pentru a va raspunde la toate intrebarile.

Conditiile pentru acordarea imprumutului ar trebui sa cuprinda: un venit stabil, restante cat mai mici (de preferat deloc), cetatenie romana si varsta maxima de 70 de ani la finalul perioadei contractului de creditare, dar acestea pot sa varieze usor, in functie de scoring-ul fiecarui client.

Documentele necesare sunt foarte putine, si anume, act de identitate, adeverinta de salariu (daca nu primesti veniturile intr-un cont BT) si un acord de consultare si prelucrare a situatiei financiare actuale.

Doresti sa fii contactat pentru a primi mai multe detalii despre oferte de creditare? Completeaza > ACEST FORMULAR < si vei fi contactat telefonic, fara niciun cost.

 


Tags:

Imprumut Rapid 2014 Credit Nevoi Personale Asigurare Auto Cerere Online