Credit pentru Energie Regenerabila

2 aprilie 2014 | Credit | Fara comentarii | 8.762 vizualizari

credit pentru energie regenerabila

Credit pentru Energie Regenerabila

Credit pentru Energie Regenerabila

Exact! Iti putem oferi rapid un credit pentru panouri solare sau un credit pentru eoliene, ca sa te poti bucura de energia regenerabila.

Trimite > AICI < o cerere, iar noi te contactam telefonic pentru a stabili criteriile obtinerii acestui credit si informatiile de care tu ai nevoie.

Ce este Energia Regenerabila?

Energia Regenerabila este energia de care te poti bucura pentru multa vreme dupa o mica investitie. Cele mai intalnite energii regenerabile sunt energia eoliana si cea solara. Energia eoliana este datorata vantului, acesta fiind factor principal in generarea, iar cea solara este “colectata” de la Soare. Acesta emite raze puternice, care pot fi captate de panourile solare si transformate in energie electrica.

Ei bine, daca doresti sa economisesti bani pe termen lung, atunci o instalatie de panouri solare te-ar ajuta foarte mult. O mica investitie, dupa care viata ta va fi mai usoara.ProCredit Bank este una dintre institutiile bancare care dispuse sa-ti ofere un credit pentru energie regenerabila, bani cu care iti poti cumpara ori panouri solare, ori eoliene (daca stai intr-o zona cu mai mult vant), ori alte tipuri de sisteme care genereaza electricitate din energii regenerabile (vant, lumina, caldura, ape curgatoare, maree, etc.).

Daca ai o casa mai mare si detii multe aparate electronice, un astfel de sistem iti va fi ideal pentru economia ta.

Care sunt Avantaje?

  1. Nu mai platesti curentul la furnizorul tau de energie electrica
  2. Daca produci mai multa energie decat consumi, VEI FI PLATIT de catre furnizor

Informatii despre un Credit pentru Energie Regenerabila:

  • Poti imprumuta rapid intre 5.000 si 3.000.000 de EURO
  • Durata contractului poate fi de pana la 15 ani
  • Poti garanta cu o varietate larga de bunuri

Daca ai o afacere, si este activa pe piata din Romania de cel putin 1 an de zile, sau esti o persoana fizica, si vrei sa investesti in sisteme si echipamente care vor contribui atat la scaderea consumului de energie electrica cat si la consumul energiei termice, inseamna ca sunteti o persoana eligibila in vederea acordarii unui credit pentru energie regenerabila.

Trimite > AICI < o cerere online, si te sunam noi pentru mai multe informatii.


Tags: , ,

Imprumut Rapid 2014 Credit Nevoi Personale Asigurare Auto Cerere Online