CreditFix – Credit pana Primesti Salariul

27 iunie 2016 | Credit | Fara comentarii | 2.948 vizualizari

CreditFix vine cu oferta Credit pana Primesti Salariul care, dupa cum ii spune si numele, este un credit de suma mica, pentru o perioada scurta de timp (“pana la salariu”).

Acest credit este de ajutor in momentele in care apar obligatii financiare neprevazute si care trebuiesc achitate mai devreme decat primirea salariului, precum plata unor facturi, achizitionarea de medicamente, plata unei amenzi, sau alte situatii asemanatoare.

Atentie! CreditFix recomanda alegerea datei scadente ca fiind aceea in care se primeste salariul in contul bancar, insa noi va sfatuim sa alegeti o data scadenta mai tarzie decat data la care primiti salariului, pentru a evita plata dobanzilor cu titlu de “penalizare” in cazul in care se intarzie virarea salariului dumneavoastra in contul bancar.

Pentru a trimite o cerere online pentru un Credit pana Primesti Salariul, te rugam sa accesezi > ACEST LINK <

Din cauza faptului ca acest credit este de suma mica (intre 100 si 1.500 de lei) luat pentru o perioada scurta (intre 5 si 65 de zile), rata dobanzii este de 1.20 % / zi.Dupa completarea cerererii de creditare si trimiterea documentelor necesare pentru aprobarea creditului, daca sunteti eligibil, atunci banii ii veti primi intr-un timp cat mai scurt posibil direct in contul bancar in care se primeste salariul.

Rambursarea se va face automat la data scadenta, in cazul in care clientul are suficienti bani in contul bancar, contul fiind debitat cu suma corespunzatoare platii creditului. Puteti opta si pentru rambursare anticipata.

Atentie la data scadenta! Daca data scadenta este depasita, iar plata creditului nu a fost facuta, se va percepe o dobanda penalizatoare de 1.20% pentru fiecare zi in care se intarzie cu plata.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul oficial al institutiei financiare nebancare, iar noi va punem la dispozitie > ACEST LINK < prin care puteti accesa pagina cu formularul pentru cerere de creditare pana la incasarea salariului, care il puteti completa online.


Tags:

Imprumut Rapid 2014 Credit Nevoi Personale Asigurare Auto Cerere Online