Documente Necesare – Imprumut Bancar sau Nebancar

31 mai 2014 | Credit | Fara comentarii | 12.681 vizualizari

documente necesare - cerere credit

documente necesare – cerere credit

Documente Necesare pentru un Imprumut Bancar sau Nebancar

Evident, in vederea cererii unui imprumut bancar sau nebancar, institutia financiara solicita clientului, in functie de tipul creditului dorit, anumite documente. Documente cu care sa ateste capacitatea clientului de rambursabilitate, adica faptul ca acesta are posibilitatea de a restitui banii.

Totodata, in anumite cazuri, institutiile financiare solicita clientilor sai documente necesare pentru garantie. Aceste documente sunt necesare, de exemplu, in cazul unui credit ipotecar.

Doresti sa obtii un Imprumut Rapid? > TRIMITE AICI O CERERE < si vei fi contactat telefonic pentru mai multe informatii referitoare la creditul dorit.

1. Documentele necesare pentru obtinerea unui credit de nevoi personale:Pentru a lua un credit de nevoi personale, trebuie sa prezentati doua documente foarte importante, solicitate de toate institutiile financiare atat bancare, cat si de cele nebancare. Aceste doua documente necesare fiind: actul de identitate si adeverinta de salariu. Pe langa acestea, exista anumite institutii financiare care accepta venituri din DIVIDENDE.

Ce inseamna “venit din dividende”?

Venitul pe care il aduce o actiune si este VARIABIL, se numeste dividende.

2. Documente necesare pentru un credit cu garantia unui imobil:

Creditul cu garantia unui imobil, poate fi obtinut destul de usor, avand in vedere ca ipoteca pusa asupra unui imobil este defapt chiar garantia oferita de catre client. Partea avantajoasa este faptul ca pentru acest credit, clientul nu este nevoit sa prezinte documente necesare dovedirii venitului sau. Singurele documente necesare sunt legate strict de imobilul ipotecat, acestea fiind: actul de proprietate, cadastru si intabulare.

Ai nevoie de un credit de nevoi personale sau doresti sa obtii un credit cu garantie imobiliara? Trimite > AICI < o cerere online, completand ceea ce ai nevoie si te sunam noi!


Tags: ,

Imprumut Rapid 2014 Credit Nevoi Personale Asigurare Auto Cerere Online