Credit cu Livrare la Domiciliu 2020

Imprumuta bani astazi, iar un agent poate veni la tine acasa pentru a-ti aduce suma de bani de care ai nevoie. Un serviciu pe care te poti baza atunci cand doresti un credit cu banii in mana, fara a parasi locuinta.

Daca doresti, se poate si prin transfer bancar. Gestionarea creditului la domiciliul tau este un serviciu auxiliar pe care poti sa il accepti sau poti sa il refuzi. Atentie ca acest serviciul are si o taxa suplimentara de 20 RON.

Ai nevoie intre 500 RON si 20.000 RON ? Atunci aceasta oferta poate fi potrivita pentru tine! Cu o perioada de rambursare de pana la 2 ani, poti aplica online pentru a fi contactat de un operator, in vederea obtinerii creditului.

Partenerul nostru, Provident, pune la dispozitie aceste tipuri de imprumuturi pentru clientii sai. Ceea ce trebuie sa faci este sa completezi un formular online cu suma pe care o doresti, numele tau si datele de contact, pentru a putea fi sunat de un consultant Provident.

Atentie! Daca te afli in Biroul de Credit, atunci exista posibilitatea ca cererea ta de credit sa nu fie acceptata. Asadar, noi nu va putem garanta obtinerea imprumutului. Pentru mai multe detalii, va rugam sa discutati cu un consultant Provident.

> CLICK AICI < pentru a completa formularul PROVIDENT

Banii ii primesti in 48 de ore (daca alegi livrarea la domiciliu), si nu ai nevoie de garantii. Trebuie doar sa ai peste 18 ani, sa ai un venit dovedibil de minim 300 RON / luna si sa completezi cererea online, pentru a fi contactat de un consultant.

Exemplu de calcul: Pentru un credit de 10.000 RON, luat pe un an si jumatate, se calculeaza o rata de 816 RON pe luna. Pentru a micsora rata lunara, poti sa alegi o perioada mai mare a imprumutului. De asemenea, rambursarea se poate face atat lunar, cat si saptamanal, in functie de diverse conditii.

De asemenea, achitarea ratelor se poate face din confortul propriei tale locuinte. Nu este necesar sa te deplasezi la bancomat sau sa ai cont bancar. Creditul este adresat clientilor indiferent de motivul pentru care banii vor fi utilizati. Ai libertatea sa decizi ceea ce doresti sa faci cu ei. Completeaza formularul online > CLICK AICI <

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *