Termeni si conditii

Īn conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, sunt de acord si autorizez ImprumutaCreditRapid.Ro sa efectueze orice verificari, sa solicite si sa obtina orice informatii de la orice institutie competenta, registru public, arhiva, baza de date electronica sau tert abilitat, detinator de astfel de informatii.

De asemenea, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale, direct sau prin intermediul tertilor contractanti, pentru a primi informatii despre produsele si activitatile Bancii si ale partenerilor sai, precum si īn scopul īndeplinirii de catre ImprumutaCreditRapid.Ro a obligatiilor legale si a realizarii intereselor legitime ale acesteia, precum si īn vederea derularii oricaror raporturi juridice īntre Banca si Client, īn conditiile Legii nr. 677/2001.

Declar ca sunt de acord, īn mod expres si irevocabil, īn legatura cu transmiterea de catre ImprumutaCreditRapid.Ro, direct sau prin intermediul tertilor contractanti, a datelor mele personale catre alte institutii de credit, institutii financiare sau orice alti cesionari sau succesori īn drepturi, īn tara si/sau īn strainatate.

Declar ca am luat la cunostinta de prevederile Legii nr. 677/2001 privind dreptul de acces, de interventie, de opozitie asupra datelor, de a nu fi supus unei decizii individuale, respectiv de a se adresa justitiei, precum si faptul ca acestea pot fi exercitate printr-o cerere scrisa adresata Bancii, īntocmita conform Legii nr. 677/2001.

Prin trimiterea cererii de creditare va exprimati acceptul de a permite agentilor ImprumutaCreditRapid.Ro sa va utilizeze datele personale cu scopul de a le redirectiona partenerilor pentru a va fi comunicate telefonic sau prin e-mail informatii referitoare la ofertele de creditare disponibile pentru dumneavoastra, iar ulterior sa alegeti sau nu creditul dorit.

Atentie! Ulterior pasului in care vi se va solicita CNP-ul veti intra automat in lista de asteptare pentru a fi contactat de catre reprezentantii institutiilor financiare la care veti fi incadrat automat. Tot la acel pas vi se va oferi posibilitatea de a RENUNTA la anumite oferte nedorite.